VIRKSOMHEDSPROFIL


DANSK ERHVERVSPROJEKT A/S er en familieejet dansk virksomhed med mere end 35 års erfaring indenfor projektudvikling, byggeri, udlejning og drift af erhvervsejendomme. Virksomheden har opført adskillige ejendomme og ejer på nuværende tidspunkt mere end 100.000 kvm grundarealer og erhvervsejendomme til udlejning og byggeri. Der er altid spændende projekter undervejs.

DANSK ERHVERVSPROJEKT A/S har en bred og dybdegående viden, samt mange års erfaring med at udvikle, opføre og udleje eksklusive, tidsløse og unikke erhvervsprojekter med gode og fremtidssikrede lokaler for både nuværende og kommende lejere. Det er afgørende for DANSK ERHVERVSPROJEKT A/S at levere pålidelige og bæredygtige produkter og services til den aftalte tid, pris og kvalitet.

Det er virksomhedens vision at videreudvikle en markant profil som en af landets førende udbydere af kvalitets erhvervsejendomme og fortsætte med at udvikle eksklusive ejendomme til udlejning. Vores mål er endvidere at sikre vores lejere, nuværende som kommende, de optimale, ideelle og fremtidssikrede rammer og lokaleforhold i en altid foranderlig verden.INTERESSE I AARHUS' KULTURSAMSUND

DANSK ERHVERVSPROJEKT A/S mener at det er vigtigt at støtte kultursamfundet og med hovedsæde i Aarhus er der en stor interesse for byens kulturliv. Vi er derfor stolt sponsor af flere kulturelle tiltag i byen.

  • DANSK ERHVERVSPROJEKT A/S er sponsor af Den Jyske Opera, som opfører store forestillinger rundt om i Jyllands teatre og musikhuse.
  • DANSK ERHVERVSPROJEKT A/S er sponsor af Aarhus Symfoniorkesters Fond, som med Aarhus Symfoniorkester afholder store koncerter i Musikhuset Aarhus.