UDLEJNINGSEJENDOMME


DANSK ERHVERVSPROJEKT A/S har løbende ledige lejemål i vores ejendomme, da verden er i konstant forandring, hvilket vores lejere også er. Det gør at der ofte er omrokeringer og det er derfor altid en god idé at tage fat i os og høre, hvad vi har af muligheder lige nu og i fremtiden. LEDIGT LEJEMÅL - CHR. X'S VEJ

Der er lige nu et frit lejemål i den funktionelle ejendom CHR. X'S VEJ. Lejemålet har gode lysforhold, med mulighed for at lave en indretning der passer til de behov og ønsker lejeren må have til deres kontor. Det er nemt at komme til både med bil, cykel og offentlig transport og der er gode parkeringsmuligheder.

Kontakt os på +45 8678 4744 og hør mere om lejemålet.


EJENDOMSPORTEFØLJE

​DANSK ERHVERVSPROJEKT A/S råder over flere ejendomme, som alle er kendetegnet ved en tidløs, moderne og elegant arkitektur, kombineret med funktionalitet og høj kvalitet. Ejendommene er unikke med forskellige arkitektoniske udtryk og har fælles kvaliteter såsom placering, med nem adgang via offentlig transport, cykelstier, vejnettet, samt gode parkeringsforhold.

Alle ejendommene har et godt lysindfald gennem store vinduespartier og er fleksible, hvilket muliggør forskellige indretninger af lejemålene, der er tilpasset lejernes behov og ønsker. Det gode lys, kvaliteten og fleksibiliteten danner rammerne for gode kontorlokaler og et godt arbejdsmiljø for lejernes medarbejdere.

Eksempler fra vores ejendomme:


KONTAKT OS OG HØR MERE OM HVAD DANSK ERHVERVSPROJEKT A/S KAN TILBYDE JERES VIRKSOMHED

+45 8678 4744